Information

Zásady ochrany osobních údajů

I.       Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je KVIFF.TV a.s., se sídlem Panská 892/1, Nové Město, 110 00 Praha 1, IČO: 107 80 777, DIČ: CZ10780777, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn. B 26283 (dále jen „správce“).

II.      Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytli nebo osobní údaje, které správce získal prostřednictvím svých webových stránek při plnění smlouvy mezi Vámi a správcem.
  2. Správce zpracovává
    • identifikační údaje (např. jméno a příjmení)
    • kontaktní údaje (např. e-mail)
    • údaje o Vašem účtu (např. nastavení uživatelského účtu nebo historie nákupů)
    • údaje o Vašem chování na webu (např. informace o obsahu, který vás zajímá)
    • údaje o Vašem chování při čtení zpráv, které Vám zasíláme (např. časy otevření zpráv)
    • odvozené údaje (např. informace odvozené z údajů o Vašem účtu, údajů o Vašem chování na webu a údajů o Vašem chování při čtení e-mailů, které Vám zasíláme)
    • údaje související s Vaší komunikací s námi (např. obsah vzájemné komunikace)
  3. Správce také zpracovává osobní údaje získané prostřednictvím cookies a dalších podobných technologií. Více informací o používání cookies naleznete v Nastavení cookies.

III.     Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
    • plnění právních povinností správce
    • uzavření a plnění smlouvy
    • oprávněný zájem správce
    • odvolatelný, informovaný, jednoznačný a svobodný souhlas
  2. Účelem zpracování osobních údajů je/jsou
    • vedení uživatelského účtu a poskytování služeb KVIFF.TV, tj. aby správce mohl plnit povinnosti vyplývající ze smlouvy s Vámi
    • zlepšování kvality poskytovaných služeb, tj. aby správce mohl provádět analýzy údajů o chování návštěvníků webové stránky, zjišťovat preference návštěvníků, testovat nové funkcionality
    • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit, tj. aby Vám správce mohl zasílat informace například o novinkách na platformě KVIFF.TV nebo o nabídkách služeb
    • ochrana právních nároků správce, tj. aby správce mohl hájit své nároky v soudním, mimosoudním nebo vykonávacím řízení
    • plnění zákonných povinností správce, zejména v oblasti daňové a účetní, tj. aby správce splnil své závazky vyplývající z příslušných právních předpisů

IV.    Emailová obchodní sdělení

  1. Můžete být adresátem informací, nabídek a aktualit souvisejících s prodávajícím nebo jeho produkty zasílaných jménem správce na Vaši e-mailovou adresu. Tato e-mailová obchodní sdělení nejsou nevyžádanými obchodními sděleními. Správce je zasílá z důvodu svého oprávněného zájmu.
  2. Emailová obchodní sdělení, která nesouvisejí s nabízenými produkty (filmy) zasílá správce uživatelům na základě souhlasu. Na základě souhlasu zasílá správce e-mailová obchodní sdělení potenciálním uživatelům.
  3. Odběr e-mailových obchodních sdělení, a to zasílaných jak na základě oprávněného zájmu, tak na základě souhlasu, můžete kdykoli odhlásit prostřednictvím odkazu pro odhlášení, který je umístěn v e-mailovém obchodním sdělení, nebo prostřednictvím úpravy nastavení v uživatelském účtu na webu. Pokud používáte více uživatelských účtů s odlišnými e-mailovými adresami, odhlašuje se z technických důvodů z odběru e-mailových obchodních sdělení pro každou e-mailovou adresu zvlášť.

V.     Doba uchování údajů

  1. Správce uchovává
    • údaje nezbytné pro uzavření a plnění smlouvy a údaje zpracovávané pro analýzu údajů o chování návštěvníků webové stránky po dobu účinnosti smlouvy
    • údaje zpracovávané na základě souhlasu po dobu 10 let nebo do odvolání souhlasu
    • údaje zpracovávané pro ochranu právních nároků po dobu trvání promlčecí doby, včetně doby pokrývající její případné stavení či přerušení, typicky však ne déle než 16 let po ukončení účinnosti smlouvy
    • údaje zpracovávané pro plnění příslušných zákonných povinností po dobu trvání příslušné povinnosti
  2. Pokud je zahájeno před uplynutím jakékoli z výše uvedených lhůt soudní, trestněprávní, správní či jiné obdobné řízení, zpracovává správce osobní údaje po celou dobu trvání takových řízení a zbývající část promlčecí doby po jejich skončení.
  3. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

VI.    Příjemci osobních údajů

  1. Příjemci osobních údajů jsou následující osoby
    • Osoby podílející se na dodání produktu a realizaci plateb
    • Osoby zajišťující marketingové služby
    • Poskytovatelé technické infrastruktury
  2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.
  3. V případě, že by Správce převáděl obchodní nebo jinou činnost jako celek nebo i její část na jinou osobu (včetně postoupení smluv), pak by součástí takového převodu byly i osobní údaje, které se této činnosti týkají. Pro tyto účely mohou být informace (včetně osobních údajů) týkající se činnosti správce sdíleny s ostatními stranami tak, aby bylo možné zhodnotit a uzavřít daný obchod.

VII.   Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR
    • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR
    • právo odvolat souhlas se zpracováním dle čl. 7 GDPR
  2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.
  3. Ve všech záležitostech souvisejících se zpracováním Vašich osobních údajů, ať již jde o dotaz, uplatnění práva, podání stížnosti či cokoliv jiného, se na nás můžete obracet prostřednictvím následujících kontaktů:
    • Email: hello@kviff.tv
    • Doručovací adresa: KVIFF.TV, Panská 892/1, Nové Město, 110 00 Praha 1

VIII.   Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal vhodná technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

IX.    Závěrečná ustanovení

  1. Správce si vyhrazuje právo kdykoli změnit tyto zásady.
  2. Tyto zásady jsou platné a účinné od 1. 5. 2022.